bp-428788 | Ingatlanmérce Ingatlanportál

bp-428788

eladó
lakás,
Budapest, VI. kerület
26 790 000 Ft

Megvételre kínálok a 6. kerületben, Nagykörúton belüli részén, a Weiner Leó utcában egy 31 m2-es + galériás, 3. emeleti, csendes, udvari nézetű, praktikusan kialakított lakást. Az előszobában faltól-falig és plafonig érő gardrób szekrénysor, a konyhából átadóablak lett kialakítva. A fekvő galéria nem vesz el helyet a szoba légteréből, ugyanis a konyha fölött található. A szoba ablakai alá tanulásra, munkára, számítástechnikai eszközök használatára kialakított asztal és polcrendszert építettek be. Az ingatlan 15 éve lett felújítva, beleértve az elektromos vezetékeket is. A ház külső homlokzatának és energetikai hálózatának felújítását hamarosan megkezdik. Az összes beépített bútor marad, a vételár részét képezik. Tehermentes, azonnal költözhető! Elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas kiadásra, de fiatalok számára első lakásnak is nagyon tudom ajánlani.

lakás  - Budapest, VI. kerület
lakás - Budapest, VI. kerület  lakás - Budapest, VI. kerület  lakás - Budapest, VI. kerület  lakás - Budapest, VI. kerület  lakás - Budapest, VI. kerület  lakás - Budapest, VI. kerület  lakás - Budapest, VI. kerület  lakás - Budapest, VI. kerület  lakás - Budapest, VI. kerület
  • Alapadatok
  • Helyiségek
ALAPADATOK:
Referenciaszám: R-428788
Ingatlan típusa: lakás
Hely: Budapest, VI. kerület
Weiner Leó utca
Régió:
Terézváros, Nagykörúton belül
Szobaszám: 1
Kialakítható szobaszám: 1
Kilátás: udvar
Emelet: 3. emelet
Belső szintek: 1
Fűtés: gáz (cirkó)
TERÜLETI ADATOK:
Alapterület: 31.00 m2
Négyzetméterár:
864 194 Ft/m2
Belmagasság: 3.50 m
ÁLLAPOT
Ingatlan állapota:
Külső állapota: átlagos
Belső állapot: átlagos
ÉPÜLET ADATAI
Építési mód: tégla
Épület stílusa: polgári
Szintek száma:
3
EXTRÁK:
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Vízórás: OK
Maradó ingóság: Minden beépített bútor. Előszobában: gardrób szekrény, polcos kiegészítők, szobában az ablak alatti és melletti asztal és polcrendszer, konyhában a beépített konyhabútor,tűzhely, elszívó, fürdőszobában, a mosógépen kívül minden, galérián a polcok.
TípusMéretFélszoba?Külön bejáratKilátásTájolásMegj.
szoba17.00 m2 igenudvar szalag parketta
konyha6.00 m2 NA járólap
fürdő4.00 m2 NA járólap
előszoba4.00 m2 NA járólap
egyéb6.00 m2 NA galéria