bp-427660 | Ingatlanmérce Ingatlanportál

bp-427660

eladó
lakás,
Budapest, XVII. kerület
18 900 000 Ft

Eladó XVII. kerületben a Főtértől 3 perc sétára egy 49 nm-s, 1+1 félszobás, napfényes, panorámás, inverteres klímás, erkélyes, csendes lakás egy téglaépítésű házban. A fűtés házközponti. A vételár részét képezi az A+ energia osztályú mosógép és a konyhai gáz/villany tűzhely, hűtőgép, konyhabútor, a beépített tükrös szekrény, és a lakásban jelenleg meglévő bútorzat, amennyiben igény van rá.
A folyosóról belépve a lakásba jobb kéz felé van a nagyobbik, napfényes, de redőnyözött és klimatizált szoba. Innen nyílik a frissen műfüvezett 6m széles erkély. Bal kéz felé a konyha van, ahonnan gyönyörű a kilátás, egészen Pécelig ellátni. A bejárattól egyenesen haladva balra van a fürdőszoba és mellette külön a wc. A közlekedőben végig fut az óriási tükrös beépített szekrény, ami mentén haladva a kisszobába jutunk szintén panorámás kilátással.
Emeletenként 2 lakás van, amit egy nagy tároló választ el, így nincs közös fal a szomszéddal. Egyébként az egész házról elmondható, hogy csendes, békés, még kutyája sincs senkinek. Minden lakáshoz tartozik továbbá egy földszinti (babakocsi) tároló és pince is.
A lakás valóban a helyi központban van, a teljesség igénye nélkül: bölcsőde, óvoda, iskola, kormány ablak, 3-4 különböző méretű bolt, posta, gyógyszertár, cukrászda, stb., de ha mégis be kellene menni a belvárosba, akkor 202E-vel a KÖKI, 97E, 169E, 161-el az Örs vezér tere elérhető 20 percen belül. Amennyiben felkeltette érdeklődését várom hívását.

lakás  - Budapest, XVII. kerület
lakás - Budapest, XVII. kerület  lakás - Budapest, XVII. kerület  lakás - Budapest, XVII. kerület  lakás - Budapest, XVII. kerület  lakás - Budapest, XVII. kerület  lakás - Budapest, XVII. kerület  lakás - Budapest, XVII. kerület  lakás - Budapest, XVII. kerület  lakás - Budapest, XVII. kerület
  • Alapadatok
  • Helyiségek
ALAPADATOK:
Referenciaszám: R-427660
Ingatlan típusa: lakás
Hely: Budapest, XVII. kerület
Földműves u.
Régió:
Rákoskeresztúr
Szobaszám: 2
Kialakítható szobaszám: 2
Kilátás: zöldudvar/kert
Belső szintek: 1
Fűtés: házközponti
TERÜLETI ADATOK:
Alapterület: 49.00 m2
Négyzetméterár:
385 714 Ft/m2
Belmagasság: 2.70 m
ÁLLAPOT
Ingatlan állapota:
Külső állapota: átlagos
Belső állapot:
ÉPÜLET ADATAI
Építési mód: tégla
EXTRÁK:
Klíma: OK
Játszótér: OK
Redőny: OK
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Vízórás: OK
Parkolás: Ingyenes.
TípusMéretFélszoba?Külön bejáratKilátásTájolásMegj.
szoba11.00 m2igen igenutca parketta
szoba19.00 m2 igenzöldudvar/kert parketta
konyha7.00 m2 NA 
közlekedő6.00 m2 NA 
fürdő4.00 m2 NA 
WC1.00 m2 NA