bp-426150 | Ingatlanmérce Ingatlanportál

bp-426150

eladó
lakás,
Budapest, XXIII. kerület
29 900 000 Ft

A LAKÁS TERASZÁRÓL A KIS DUNAI PANORÁMÁBA GYÖNYÖRKÖDHET REGGEL - ESTE !

BP. XXIII . KERÜLETBEN ÚJSZERŰ 2009-évben ÉPÜLT, 4 SZOBÁS NAPFÉNYES LAKÁS ELADÓ !
A kis Duna partján, a János apostol utca közelében kínálom megvételre egy négylakásos társasházi épületben, belső 2 szintes lakást . Az ingatlan nettó 88 m2-es, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIS + 3 szobás, (bruttó 129 m2-es) az óriási 50 m2-s terasz + 2 erkéllyel együttesen!
Az ingatlan belső kialakítása és gépészeti megoldásai prémium kategóriába sorolhatóak!
Miért jó választás ez a lakás?
Nagyon jó elosztású, a szobák külön nyílóak. Az amerikai konyhás nappali 32 m2-es, itt kényelmesen lehet baráti-családi összejöveteleket is tartani. ÉK-i és DNY-i tájolású, világos, napfényes, élvezheti a felkelő nap sugarait és lenyugvó nap kellemes melegét. A lakás átszellőztethető, friss oxigén dús Dunai levegővel tud töltődni.

Az épület: kitűnő minőségű anyagokból épült. A lakóház ENERGETIKAI besorolása ”AA” kategóriájú! Külső homlokzati szigeteléssel, terméskő külső burkolattal kiegészítve. A tetőn napkollektorokkal segítenek a lakások gazdaságosabb fenntartásához.

A fűtést: Az ingatlan fűtését-hűtését talajszondás hőszivattyú látja el, a lakáson belül minden felület hűtött/fűtött (azaz padló-, fal- és mennyezett hűtés/fűtés van), amely természetesen egyedileg szabályozható. A talaj szondás hőszivattyú az egyik legkorszerűbb! A legkedvezőbb COP értékkel ellátott hőszivattyú a rendszer, amely rendkívül alacsony rezsiköltséget biztosít (fűtési szezonban kb. 10-15 e Ft havonta). Ezen felül a tetőn elhelyezett napkollektorok segítenek a használati meleg víz költségeit tovább csökkenteni.
Az ingatlan beosztása: Az ingatlan alsó szintjén található egy szoba, előszoba, és lépcsőfeljáró az emeleti szintre. Az emeleti szinten található az Amerikai konyhás nappali, és két külön nyíló szoba, továbbá egy fürdőszoba, és egy külön wc. A nappali szobához egy 50 m2-s terasz kapcsolódik, A két külön nyíló szobához is két erkély tartozik.
A nappali szobában a gépesített konyhabútor és a folyosón lévő gardróbszekrény az ár részét képezi. A társasház telkének első taktusában, több autó külső parkolóját alakították ki.
Az ingatlan per és tehermentes.
Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette az érdeklődését, várom hívását.
Ára: 29.990.000.-

lakás  - Budapest, XXIII. kerület
lakás - Budapest, XXIII. kerület  lakás - Budapest, XXIII. kerület  lakás - Budapest, XXIII. kerület  lakás - Budapest, XXIII. kerület  lakás - Budapest, XXIII. kerület  lakás - Budapest, XXIII. kerület  lakás - Budapest, XXIII. kerület  lakás - Budapest, XXIII. kerület  lakás - Budapest, XXIII. kerület
  • Alapadatok
  • Helyiségek
ALAPADATOK:
Referenciaszám: R-426150
Ingatlan típusa: lakás
Hely: Budapest, XXIII. kerület
Orbánhegy
Régió:
Orbánhegy
Szobaszám: 4
Kialakítható szobaszám: 4
Kilátás: zöldudvar/kert
Emelet: földszint
Belső szintek: 2szint
Fűtés: fan-coil
TERÜLETI ADATOK:
Alapterület: 87.50 m2
Négyzetméterár:
341 714 Ft/m2
Belmagasság: 260.00 m
ÁLLAPOT
Ingatlan állapota: újszerű
Külső állapota: újszerű
Belső állapot: újszerű
ÉPÜLET ADATAI
Építés ideje: 2009
Építési mód: tégla
Épület stílusa: egyéb
EXTRÁK:
Klíma: OK
Kert: OK
Redőny: OK
Riasztó: OK
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Vízórás: OK
Parkolás: A saját kocsibeálló a ház előtt ami a társasház telekhez tartozik.
Maradó ingóság: A beépített bútorok.
TípusMéretFélszoba?Külön bejáratKilátásTájolásMegj.
amerikai konyha étkezővel30.00 m2 NA Emeleti szinten: Járólapos,hűtő-fűtő padló, falazat és mennyezettel. műanyag thermó ablakokkal. Panorámás a Dunára az 50 nm-s teraszról.
szoba16.00 m2 igenzöldudvar/kert Emeleti szinten: minőségi laminált parketta ,,hűtő-fűtő padló, falazat és mennyezettel. műanyag thermó ablakokkal.innen nyílik az erkély
szoba14.00 m2 igenzöldudvar/kert Emeleti szinten : minőségi laminált parketta ,,hűtő-fűtő padló, falazat és mennyezettel. műanyag thermó ablakokkal.innen nyílik az erkély
szoba12.00 m2 igenzöldudvar/kert Fszt-n minőségi laminált parketta ,,hűtő-fűtő padló, falazat és mennyezettel. műanyag thermó ablakokkal.kilátás a szépen rendezett oldal kertre.
fürdő4.00 m2 NA Kitűnő minőségű burkolatok ,szaniterekkel. zuhanykabinnal, ablakos.
WC1.00 m2 NA Kitűnő minőségű burkolatok ,szaniterekkel.
terasz50.00 m2 NA Az Amerikai konyhás nappali szobából nyílik, Full panorámás a kis Duna partjára.
erkély / loggia3.00 m2 NA Az emeleti szobából nyílik ,minőségi járólapokkal.
erkély / loggia3.00 m2 NA Az emeleti szobából nyílik ,minőségi járólapokkal.
egyéb5.00 m2 NA A fszt és az emelet között minőségi burkolattal.
egyéb4.00 m2 NA Előszoba a fszt-n, járólapozott, riasztó rendszerrel