bp-423505 | Ingatlanmérce Ingatlanportál

bp-423505

eladó
családi ház,
Budapest, XVI. kerület
102 000 000 Ft

Az ingatlan Budapesten, Mátyásföld, Sashalom és Rákosszentmihály találkozásánál a XVI. kerület zöldövezetében található. Gépkocsival kb. 5-6 percre, busszal kb. 10-15 percre az Örs vezér tértől. Az ingatlan telek összterülete: 1092 m2. Az épület szintenként 140 m2. A telek kert rendeltetésű, parkosított. Megtalálható néhány nagy értékű, koros példány is a Magyarországon is honos örökzöldekből és dísznövényekből.
A kerti ágyások egy részébe led szalagvilágítás került, míg a kert más részeit a növényzet közé rejtett oszlopvilágítás látja el fénnyel. A kerti világítás automatizálható. A növényzet vízigényét beépített, programozható, Gardena márkájú locsoló berendezés biztosítja.
Az épület négyszintes, külső és belső szintbeli garázzsal, hátsó nagy terasszal és fedett 3,5 x 7 m-es, monolit beton szerkezetű fürdőmedencével rendelkezik. A fürdőmedencének redőnyháza is van előkészített redőnyhajtással. Az épületben helyet kapott egy hidraulikus Domus lift márkájú lift előkészítés. Az épület 8 cm-es hőszigetelésű. Valamennyi külső nyílászárója eredeti német nyíló/bukó szerkezetű Internorm márkájú. Az emeleti teraszajtó redőnye is Internorm és elektromos meghajtású. A teraszon található hat méter széles napellenző szintén elektromos vezérlésű. A külső garázs átjáró rendszerű, így a kert teherjárművel is megközelíthető. A két garázsfelhajtó és a gyalog bejárat lépcsőinek burkolata fűthető. A közművek mérőórái az épületen kívüli falazatokban helyezkednek el, így mérőolvasáshoz senkit nem szükséges az épületbe beengedni. A garázsokhoz vezető kerítéskapuk és maguk a garázskapuk is automatizáltak. A frontkerítés kőburkolatú lábazattal és kovácsoltvas elemekkel készült. A hulladéktároló edények külön fedett helyiségben kerültek elhelyezésre. A video kaputelefon mindhárom szintről vezérelhető. A földszinten és az első emelet közlekedőiben ill. a fürdőszobában a padozat sav és fagyásálló homokkő stílusú kerámia lap burkolatú, tardosi vörös márvány díszcsíkkal és lábazattal. A lépcsőház valamennyi szinten tardosi vörös márvány járófelületű és falszegélyű, ill. horvát mészkő homloklap felületű burkolattal van ellátva. A kapaszkodók és díszgömbök szintén tardosi vörös márványból készültek. A falak tapétázottak. Az egész épület elektromos szerelése német technológia alapján (pl. nincsenek külön kötődobozok) készült. A második szint elektromos kivitelezése elkülönül az alsó szintektől, így önállóan is vezérelhető. Az épület vagyonbiztosítási eszközökkel megfelelően ellátott.

családi ház  - Budapest, XVI. kerület
családi ház - Budapest, XVI. kerület  családi ház - Budapest, XVI. kerület  családi ház - Budapest, XVI. kerület  családi ház - Budapest, XVI. kerület  családi ház - Budapest, XVI. kerület  családi ház - Budapest, XVI. kerület  családi ház - Budapest, XVI. kerület  családi ház - Budapest, XVI. kerület  családi ház - Budapest, XVI. kerület
  • Alapadatok
  • Helyiségek
ALAPADATOK:
Referenciaszám: R-423505
Ingatlan típusa: családi ház
Hely: Budapest, XVI. kerület
Rákosszentmihály
Régió:
Rákosszentmihály
Szobaszám: 6
Kialakítható szobaszám: 6
Kilátás: utca
Belső szintek: 2
Fűtés: gáz (cirkó)
TERÜLETI ADATOK:
Alapterület: 350.00 m2
Négyzetméterár:
291 429 Ft/m2
Telek alapterület: 1 092.00
Belmagasság: 2.80 m
ÁLLAPOT
Ingatlan állapota: újszerű
Külső állapota: újszerű
Belső állapot: újszerű
ÉPÜLET ADATAI
Építés ideje: 2000
Építési mód: tégla
EXTRÁK:
Klíma: OK
Medence: OK
Redőny: OK
Riasztó: OK
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Vízórás: OK
Maradó ingóság: megegyezés alapján további extrák: motoros napellenző,központi porszívó,fűtött kocsi feljáró, nemes burkolat anyagok, lift akna
TípusMéretFélszoba?Külön bejáratKilátásTájolásMegj.
hall23.00 m2 NA 
közlekedő18.00 m2 NA 
konyha8.00 m2 NA 
szoba12.00 m2 udvar 
egyéb4.00 m2 NA Mosókonyha
előszoba1.00 m2 NA 
WC1.00 m2 NA 
szoba13.00 m2 igenzöldudvar/kert 
egyéb24.00 m2 NA Belső Garázs
egyéb15.00 m2 NA Külső Garázs
erkély / loggia35.00 m2 NA 
egyéb37.00 m2 NA Medencetér
erkély / loggia27.00 m2 NA 
szoba23.00 m2 igenzöldudvar/kert 
szoba6.00 m2igen zöldudvar/kert 
szoba17.00 m2 zöldudvar/kert 
szoba16.00 m2 udvar 
közlekedő18.00 m2 NA 
fürdő WC-vel8.00 m2 NA 
szoba23.00 m2 zöldudvar/kert