bp-414950 | Ingatlanmérce Ingatlanportál

bp-414950

kiadó
üzlethelyiség,
Budapest, V. kerület
325 000 Ft

Belvárosi tevékenységű ügyvédek-tanácsadással foglalkozók,terapeuták,természetgyógyászok figyelem!Frekventált, jól megközelíthető helyen,metro közelben,a Ferenciek terén kiadásra,hasznosításra kínálok,egy több mint 300 nm-es szépség és egészség centrumon belül található,3 különálló helyiséget(összenyitási lehetőségek nélkül)– amik több ablakos,világos,francia udvarra néző,csendes külön bejáratú szobák,melyek közül kettő 30 nm –es és egy 15nm-es méretű.
A helyiségek hasonló vagy kapcsolódó tevékenységi körben kerülnek kiadásra (pl.természetgyógyász , masszőz,terapeuta,életmód tanácsadó,stb.)A közös helyiségek úgy mint mosdók és a konyha közös használatúak,valamint a recepció is igénybe vehető az ügyfélforgalom bonyolítására.
A fűtés központi jellegű,hűtő és fűtő berendezés.Az épületben üzemel lift is. Központi riasztó rendszer és heti takarítás is a szolgáltatások körét bővíti.A bérleti díj: 5000 Ft + Áfa vagy annak megfelelő EUR/nm bérleti díj + Áfa + 2 havi kaució.(a rezsin az összes közmű és a zavartalan működést segítő szolgáltatások értendők.
A bérleti idő preferáltan egy év vagy éven túli.Érdeklődés esetén rugalmas idejű megtekintési lehetőség a nyitvatartási időn belül,8-20 h közt.

üzlethelyiség  - Budapest, V. kerület
üzlethelyiség - Budapest, V. kerület  üzlethelyiség - Budapest, V. kerület  üzlethelyiség - Budapest, V. kerület  üzlethelyiség - Budapest, V. kerület  üzlethelyiség - Budapest, V. kerület  üzlethelyiség - Budapest, V. kerület  üzlethelyiség - Budapest, V. kerület  üzlethelyiség - Budapest, V. kerület  üzlethelyiség - Budapest, V. kerület
  • Alapadatok
  • Helyiségek
ALAPADATOK:
Referenciaszám: R-414950
Ingatlan típusa: üzlethelyiség
Hely: Budapest, V. kerület
Ferenciek tere
Régió:
Belváros
Szobaszám: 3
Kialakítható szobaszám: 3
Kilátás: francia udvar
Emelet: 1. emelet
Belső szintek: 1
Fűtés: gáz (cirkó)
TERÜLETI ADATOK:
Alapterület: 65.00 m2
Négyzetméterár:
5 000 Ft/m2
Belmagasság: 3.60 m
ÁLLAPOT
Ingatlan állapota: felújított
Külső állapota:
Belső állapot:
ÉPÜLET ADATAI
Építés ideje: 1910
Építési mód: tégla
Épület stílusa: polgári
Szintek száma:
3
Lift: OK
EXTRÁK:
Klíma: OK
Fitnesz: OK
Redőny: OK
Riasztó: OK
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Vízórás: OK
TípusMéretFélszoba?Külön bejáratKilátásTájolásMegj.
szoba30.00 m2 igenfrancia udvar parkettás több ablakos
szoba30.00 m2 igenfrancia udvar parkettás, több ablakos
szoba15.00 m2 igenfrancia udvar parkettás, több ablakos